Rolstoelgebruikers/doven & slechthorenden

In samenwerking met Drempelvrij Hulst neemt Stichting Vestingcross enkele initiatieven om het ook voor rolstoelgebruikers en doven/slechthorende mensen aangenamer te maken.

Rolstoelgebruikers:

  • Parkeerplaatsen ENKEL voor rolstoelgebruikers voorzien ter hoogte van de Oude Havensteeg, op 50m (verhard) van de parcoursingang Dubbele Poort.
    Enkel een blauwe kaart volstaat dus niet. In de Hulsterse binnenstad zijn voldoende mindervalidenparkeerplaatsen op redelijke wandelafstand voorzien voor blauwe kaartgebruikers.
  • Het wedstrijdterrein bevat heel wat verharde stukken bovenop de Vestingwerken, beneden bij de Dubbele Poort of aan de Keldermanspoort.
  • Boven bij de molen wordt een aparte zone voorzien voor mensen in een rolstoel.
  • Komt u alleen en wenst u alsnog enige assistentie of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze coördinator bij de molen, Jens (+32 477 96 50 33).
  • Er zijn MIVA toiletten voorzien bij de molen, bij de ingang Zandstraat/Glacisweg en bij de VIP tent (bij de ingang Glacisweg/Zoutestraat).

Doven & slechthorenden:

Omdat we de beleving voor mensen met een slecht(er) gehoor wensen te optimaliseren, zal de commentaar van de lokale speakers ‘vertaald’ worden door een schrijftolk.
Via de link die u hier zal vinden op de wedstrijddag OF de QR code/link op de grote LED schermen op het terrein, kunt u live de commentaar van de speakers raadplegen op uw mobiele toestel.